Ďaľší termín pripravujeme!
Koho snom sú mousse torty ľahké a plné rôznych textúr a intenzívnych chutí ?
3 rôzne torty :
Tmavá čokoláda mousse ~ arašidy ~ slaný karamel
Exotique ~ vanilka mousse~ passion fruit|mango ~ kokos
Noire ~ malina mousse ~ čierny sezam ~ lieskovce
Glacage / poleva aj zamatová technika.
8.30 -15.30
Naučíte sa základy, pokročilé techniky a rôzne maličkosti, ktoré vám nikto predtým nepovedal.
Pre koho:
Amatérov aj profesionálov
3 osoby / 2 cukrárky / lektorky
Kto Vás bude učiť:
Barbora Puškáčová, spoluzakladateľka Le Miam
Vyučená cukrárka Ferrandi Paris
Karyna Merenych, šéfcukrárka Le Miam, zaučená v Le Miam, Vám ukáže svoje nadobudnuté zručnosti
Dozviete sa čo je pri tvorbe dezertu dôležité,
Aké technológie sú najnutnejšie a čo sa dá pripraviť aj doma.
Cely deň so skúsenými cukrárkami.
Ak chcete prísť s doprovodom a pracovať ako team, druha osoba platí 2/3 z ceny.
Cena 340€
V cene:
Vytlačené materiály s receptami a postupom
Specialty coffee all you can drink
Obed
Odchádzate s 3 tortami a zručnosťami.
Pripravte si 2 Valentínske moussové torty v tvare srdca pre Vás a Vašu lásku!
Príďte dvaja a Vezmete si so sebou 2 srdiečka.
Vanilkový mousse, rôzne plnky a dekor podľa Vás! Vyberte si farbu, techniku a detaily vašich dezertov.
Glacage / poleva aj zamatová technika.
Doobeda alebo poobede
9-12, 12.30-15.30
Naučíte sa základy, pokročilé techniky a rôzne maličkosti, ktoré vám nikto predtým nepovedal.
Pre koho:
Amatérov aj profesionálov
3 osoby / 2 cukrárky / lektorky
Kto Vás bude učiť:
Barbora Puškáčová, spoluzakladateľka Le Miam
Vyučená cukrárka Ferrandi Paris
Karyna Merenych, šéfcukrárka Le Miam, zaučená v Le Miam, Vám ukáže svoje nadobudnuté zručnosti
Dozviete sa čo je pri tvorbe dezertu dôležité,
Aké technológie sú najnutnejšie a čo sa dá pripraviť aj doma.
Cely deň so skúsenými cukrárkami.
Ak chcete prísť s doprovodom a pracovať ako team, môžete!
V cene:
Vytlačené materiály s receptami a postupom
Specialty coffee all you can drink
Odchádzate s 2 srdiečkami, 180€
18.3.2024
Masterclass: Milované aj nenávidené macarons práve kvoli ich príprave. Pozrime sa spolu na rôzne techniky ich výroby a spolu si urobíme 6 plniek - ganache na základe tej najlepšej čokolády Valrhona.:
Vanilka
Slaný karamel
Mango
Passion fruit
CoffeePistácia
Ďaľších 6 ganache si už podľa receptov od nás budete pripraviť aj sami:
Pumpkin Spice Latte
Kokos
Jablko so škoricou
Mäta
Citrón
Čučoriedka
Kedy?
18.3. Pondelok
9.00 -13.00, nechávame si ešte po kurze cca 30-60min. na Vaše technické otázky a odpovede.
Naučíte sa základy, pokročilé techniky a rôzne maličkosti, ktoré vám nikto predtým nepovedal.
Pre koho:
Amatérov aj profesionálov
3 osoby / 2 cukrárky / lektorky
Kto Vás bude učiť:
Barbora Puškáčová, spoluzakladateľka Le Miam
Vyučená cukrárka Ferrandi Paris
Karyna Merenych, šéfcukrárka Le Miam, zaučená v Le Miam, Vám ukáže svoje nadobudnuté zručnosti
Dozviete sa čo je pri tvorbe macarons dôležité, aké technológie sú najnutnejšie a čo sa dá pripraviť aj doma.
Celý deň so skúsenými cukrárkami.
Ak chcete prísť s doprovodom a pracovať ako team, druha osoba platí 2/3 z ceny.
Cena 240€
V cene:
Vytlačené materiály s receptami a postupom
Specialty coffee all you can drink
Pozrime sa spolu na rozne techniky ich výroby a urobme si 6 plniek - ganache na základe tej najlepšej čokolády Valrhona.
240€
©