Náš príbeh 

Naša cesta bola dlhá, aby sme sa napokon mohli stretnúť aj s vami - tu v Bratislave. Dnes sa tešíme, že vás môžeme privítať v cukrárni - patisserie Le Miam, ktorá je naším prvým veľkým spoločným dielom. 

Ako sme sa dostali až sem? 

Ja - Barbora som sa po štúdiu marketingovej komunikácie a práce letušky rozhodla opäť úplne zmeniť odbor. Láska k čokoláde ma priviedla na jednu z najlepších cukrárskych škôl v Paríži, kde som zotrvala aj po jej absolvovaní. Vystriedala som niekoľko prác - začalo to na Eiffelovke a skončilo v preslávenej La Grande Epicerie de Paris, kde som stretla Yoanna. 

Yoann mal ku gastronómii prirodzene blízko už od detstva. Vzťah ku kvalitnej "kuchyni" mu odovzdal otec, špičkový kuchár. Cukrársky diplom získal v rodnom Bretónsku, no neskôr sa rozhodol odísť do Paríža pracovať pre tých najlepších cukrárov. To však ešte netušil, že stretne mňa a jeho jeho osud sa opäť "trochu" zmení. 

Preto dnes sedíte v našej - vašej cukrárni a veríme, že ste si pri prvom súste povedali "mňam" - to bolo totiž cieľom našej dlhej spoločnej cesty. Od otvorenia na Špitálskej v roku 2018 sme sa rozrástli o šikovných zamestnancov a jednu novú prevádzku. Tešíme sa na Vás aj na Budovateľskej 27, kde si môžete naše dobroty vziať so sebou. 

Barbora a Yoann